Elämäntapa- ja hyvinvointivalmennus

Kunnon Syke Oy tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille erilaisia terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen tähtääviä valmennuksia, joissa tavoitteena on opetella askel kerrallaan terveellisempiä elämäntapoja liikunnan ja ravitsemuksen osalta.

Kunnon Sykkeen ideana on ottaa jokainen asiakkaamme huomioon yksilönä ja siksi jokaisen valmennuksen sisältö rakennetaan henkilökohtaisesti juuri Sinun lähtökohdistasi.

Jos olet valmiina muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi etkä haikaile dieettejä, kuureja tai pikavoittoja, olet löytänyt oikeaan paikkaan. Ota yhteyttä jo tänään ja varaa oma tapaamisaikasi!

Elämäntapa ja hyvinvointi yksilövalmennukset

Kertatapaaminen
Hyvinvointi valmennus-kerta

  • 1 tapaaminen (60 min) 60 €/krt
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Valmennus-kerta soveltuu sinulle, joka kaipaat henkilökohtaisia ohjeita hyvinvointivalmentajalta.

Elämäntapavalmennus on puolen vuoden mittainen matka yhdessä hyvinvointivalmentajan kanssa. Valmennuksen aikana laitetaan sekä keho että mieli kuntoon. Alkukartoituksen ja testauksen jälkeen lähdemme rakentamaan askel kerrallaan uusia elämäntapoja ravinnon, liikunnan ja arjen hallinnan suhteen. Elämäntapavalmennus ei ole dieetti eikä kuuri, vaan satsaus omaan itseen ja terveellisempään tulevaisuuteen. Kertatapaamisen sisältä räätälöidään vastaamaan sinun yksilöllisiä tarpeita.

Ennen elämäntapavalmennukseen sitoutumista voit varata itsellesi alkutapaamisen, jossa käydään läpi sinun tavoitteitasi ja valmennuksen yksityiskohtia tarkemmin. Sen jälkeen voit päättää, haluatko lähteä mukaan parantamaan omaa hyvinvointiasi!

Valmennusteemat

Uusia elämäntapoja

  • ravinto
  • liikunta
  • arjen hallinta

* Valmennuspaketit sisältävät valmennustapaamiset, harjoitus- ja ravinto-ohjelmat sekä puhelintuen asiakkaan ja valmentajan keskenään sopimassa laajuudessa. Hinnat eivät sisällä mahdollisia liikuntatilojen käyttömaksuja.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Hyvinvointianalyysi mahdollistaa monipuolisen mutta yksityiskohtaisen katsauksen elämän eri osa-alueisiin ja niiden väliseen tasapainoon, sillä mittaus ajoittuu työ- ja vapaa-ajalle sekä uneen. Analyysin avulla saadaan yksilöllistä tietoa elämäntapojen vaikutuksista terveyteen ja jaksamiseen:

  • Elämäntyylin arviointi; mitataan mitkä elämäntavat edistävät tai haittaavat terveyttä ja hyvinvointia
  • Työn kuormittavuuden mittaus arjessa; ei tarvetta laboratoriomittaukselle tai havainnoinnille
  • Elämäntapoihin liittyvien riskitekijöiden varhainen tunnistaminen
  • Stressi- ja palautumistekijöiden tunnistaminen ja palautumismenetelmien arviointi
  • Päivittäisen fyysisen aktiivisuuden määrä ja sen merkitys hyvinvoinnin ja terveyden kannalta

1. Mittaus
3 vrk työssä ja vapaa-ajalla

2. Palaute
Asiantuntijan palaute ja henkilökohtaiset raportit

3. Toimenpidesuositukset
Henkilökohtaiset tavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseen

4. Elämäntapamuutokset ja niiden seuranta

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on myös hyvä lahjaidea henkilölle, joka on kiinnostunut omasta terveydestään.