LPG-hoito

Laitteen toiminta perustuu alipaineeseen, johon on yhdistetty itsenäisesti liikkuvat rullat, jotka hoitavat kudosta horisontaalisesti ja vertikaalisesti. Rullamekanismiin voidaan yhdistää jatkuvaa tai jaksottaista imua 0,5-16Hz sekä säätelemällä imun ja sen tauon keston suhdetta. Hoidon vaikutus saadaan laajaksi syvälle (jopa 10cm syvyyteen) tai laajaksi ja pinnalliseksi.

LPG tekniikka vilkastuttaa lymfakiertoa ja laskimoverenkiertoa. LPG tekniikan avulla hoitotulokset ovat nopeampia kuin manuaalisessa lymfassa, tutkimusten mukaan kolme kertaa tehokkaampia. Lpg-hoidolla voidaan ehkäistä lymfaödemaa ja fibroosin muodostumista. Se poistaa sädehoidon tai leikkauksen aiheuttamaa arpikudosta ja tehostaa kuona-aineiden poistumista.

LPG tekniikka mobilisoi ja venyttää tehokkaasti kudoksia parantaen niiden toimintaa. Hoito vähentää jäykkyyttä jänteiden ympärillä, parantaa tehokkaasti rangan liikkuvuutta ja helpottaa palautumista trauman jälkeen. Hoitaa akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia. Tehoaa akuutteihin nyrjähdyksiin. Nopeuttaa revähtäneen, krampanneen tai muulla tavalla vaurioituneen lihaksen paranemista, estäen arpikudoksen syntymistä.

LPG hoito vähentää kipua, jo 1-3 hoitoa voi auttaa. Hoito lisää kudosten/fascia elastisuutta, liikkuvuutta, yksi hoito voi lisätä liikkuvuutta 10-40 astetta 10 min käsittelyn aikana. Lpg-hoidolla on välitön vaikutus kipuun ja liikerajoitteeseen. Tehoaa nopeasti leikkausarpiin ja arven ympärillä olevaan turvotukseen. Tehoaa myös vanhaan arpikudokseen. Hoitaa lihaskipuja