Personal Trainer

#

Tukea elämänhallintaan

Fyysisen kunnon ylläpitäminen, terveellinen ruokavalio ja riittävä uni ovat hyvinvoinnin kulmakiviä, ja sen moni tietääkin. Ongelma on usein se, että arjessa terveellisille valinnoille on vaikea löytää aikaa ja motivaatiota.

Personal trainer on oma hyvinvointivalmentajasi, joka kuuntelee tilanteesi, auttaa hahmottamaan tavoitteesi ja suunnittelee tarvittavat muutokset arkeesi. Personal trainer kannustaa ja tukee uusien tottumusten oppimisessa ja ylläpitämisessä.

Personal trainerilta saat tarpeidesi mukaan seuraavat palvelut:

  • hyvinvointiohjaus
  • kuntosaliohjaus
  • ravinto-ohjaus

Kohti omia tavoitteita

Valmennuksessa keskitytään juuri niihin osa-alueisiin, jotka sinun elämässäsi tuottavat haasteita. Tavoitteena voi olla vaikkapa painonpudotus, aktiivisempi elämäntapa, paremmat ruokailutottumukset, lihaskunnon kehittäminen tai parempi jaksaminen arjessa.

Ravinto-ohjauksessa saat käytännön tietoa ja vinkkejä siihen, miten voit omassa arjessasi toteuttaa koko perheen hyvinvointia lisääviä ruokailutottumuksia. Ravinto-ohjaus on avainasemassa myös onnistuneessa painonpudotuksessa.

Kuntosali- ja liikuntaohjauksessa sinulle räätälöidään oma harjoitteluohjelma, joka tukee tavoitteitasi ja jota on mahdollista toteuttaa arjessa. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat liikuntamuodot. Pääset kokeilemaan myös uusia lajeja, joista ehkä löytyy aivan uusi sytyttävä harrastus!

Tehostartti hyvään oloon

Joskus jo yksi tapaaminen personal trainerin kanssa voi antaa asiakkaalle kipinän toteuttaa uusia tottumuksia elämässään. Pidempi valmennuskausi, vaikkapa vuoden mittainen, on jo todella tehokas startti loppuelämän kestävään hyvinvointiin.

Myös edistyneempi liikkuja saa personal trainerilta tukea harjoitteluun ja apua suorituskyvyn parantamiseen. Personal trainer auttaa mittaamaan omaa suorituskykyä, määrittelemään harjoittelun tavoitteet ja muokkaamaan harjoitteluohjelmaa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kunnon Sykkeessä saat avuksesi asiantuntevat ja koulutetut FysiTrainerit, Trainer4You -valmentajat ja Revolution- personal trainerit.


Meillä käy erilaiset liikuntasetelit ja -kortit

  • Smartum -liikuntaseteli (4 €)
  • Smartum -liikunta- ja kulttuuriseteli (5 €)
  • Smartum-kortti
  • Sporttipassi
  • Tyky-kuntoseteli
#
#
#
#
#