Terveysliikunta

#

Liikunta on merkittävä osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämänhallintaa. Liikunta kehittää fyysistä kuntoa, kohentaa mielialaa, auttaa jaksamaan ja tuo uusia sosiaalisia ulottuvuuksia elämään.

Terveysliikunnan aloittamisen ei tarvitse olla ylivoimaista. Liikuntaa voi harrastaa omien resurssien ja jaksamisen mukaan. Kunnon Syke tarjoaa matalan kynnyksen liikuntapalveluita jokaiselle kuntoon, painoon tai lähtötasoon katsomatta.

Suosittuja liikuntapalveluitamme ovat muun muassa:

  • ryhmäliikunta
  • harjoittelu pienryhmissä
  • harjoitteluohjelma
  • kuntotestit

Ryhmän tuki auttaa jaksamaan

Ryhmäliikunta on edullinen ja motivoiva tapa liikkua säännöllisesti. Ryhmän tuki pitää motivaatiota yllä, ja ammattitaitoinen ohjaajamme järjestää monipuoliset sisällöt ja ohjaa liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti. Ryhmäliikunta tapahtuu usein kuntosalillamme, mutta tutustumme monipuolisesti muihinkin lajeihin ja liikumme myös luonnossa.

Suosittu pienryhmäharjoittelumme tapahtuu 2–5 hengen ryhmässä. Ohjaajan opastuksella kukin ryhmän jäsen harjoittelee räätälöidyn harjoitteluohjelman mukaan. Ryhmä on liikkujalle tärkeä sosiaalinen kontakti ja vertaistuen lähde.

Pienryhmän kanssa teemme myös erilaisia lajikokeiluja. Ryhmäläisten mielenkiinnon mukaan voimme vaikkapa kisata pallopeleissä, huhkia kävelysauvojen kanssa rinnemaastossa tai polskutella allasjumpan tahdissa.

Hurahda uuteen lajiin

Lapsi kokee suurta onnistumisen riemua oppiessaan luistelemaan tai ajamaan pyörällä. Oppimisen elämykset ja fyysiset saavutukset eivät kuitenkaan ole lasten yksinoikeus. Lapsuuden haave baletin harrastamisesta voi toteutua vielä aikuisenakin. Parkour ei ole vain nuorten laji, vaan taipuu myös vanhemmilta. Tarjoamme kaikenikäisille mahdollisuuden hurahtaa uuteen lajiin!