Yrityksille

#

Yritys voi hyvin, kun sen henkilöstö voi hyvin. Kunnon Sykkeen yrityksille suunnatut palvelut tukevat työntekijöiden fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä edistävät ryhmän yhteishenkeä ja yleistä työhyvinvointia. Kattaviin yrityspalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • tutkimus ja kartoitus
  • seuranta
  • pienliikuntaryhmät
  • kuntotestaukset
  • tyhy- ja virkistyspäivät
  • luennot ja tietoiskut

Kuntotestauksella tietoa työhyvinvoinnista

Jotta työhyvinvointia voi tehokkaasti edistää, lähtötilanne kannattaa kartoittaa huolella. Kuntotestimme ja kyselytutkimuksemme kertovat, mikä on työntekijöiden kunnon ja jaksamisen nykytila. Erityisesti yritysasiakkaillemme suunnattu Laturi-energiatesti on monipuolinen työntekijän hyvinvoinnin mittari.

Kuntotestaus on myös tärkeä seurannan työkalu. Vaikkapa puolivuosittain tehtävät kuntotestit kertovat, miten tavoitteisiin on päästy ja mitä osa-alueita työhyvinvoinnissa voi yhä kehittää. Seurantatestien perusteella voimme tehdä jatkosuunnitelmia tavoitteiden saavuttamiseksi.

Pienryhmäliikunta on helppo sovittaa työaikoihin

Liikunta omassa pienryhmässä on loistava tapa edistää työntekijöiden fyysistä kuntoa ja ennen kaikkea ryhmähenkeä ja työhyvinvointia. Ohjattu ryhmässä liikkuminen on tehokasta ja motivoivaa, ja säännölliseen yhdessä tekemiseen on helppo sitoutua. Pienryhmässä voimme hakea uusia ulottuvuuksia liikkumiseen vaikkapa kokeilemalla uusia lajeja kuten frisbeegolfia.

Pienryhmäliikunnan aikataulu voidaan rytmittää työntekijöiden työaikoihin sopivaksi. Kun työntekijöiden kalenteriin on merkitty viikoittainen aamu- tai iltapäiväliikuntahetki, tulee liikunnasta säännöllinen osa sujuvaa arkea.

Luennot ja tyhypäivät paikallisesti

Me tarjoamme yrityksille tietopitoiset luennot sekä toiminnantäyteiset tyhypäivät. Jo tunnin tietoisku vaikkapa ergonomisista työasennoista voi vaikuttaa pitkäaikaisesti käytännön työhyvinvointiin.

Järjestämme yrityksille rauhallisen rentouttavat tai tehokkaan toiminnalliset tyhy- ja virkistyspäivät. Ja mikä tärkeintä, me olemme lähellä. Henkilöstöä ei enää tarvitse kuljettaa lähimpään isoon kaupunkiin virkistymään, vaan palvelut on nyt saatavilla omalla paikkakunnalla. Näin aikaa ja rahaa säästyy olennaiseen, eli henkilöstöstä huolehtimiseen.