Varvas ja jalkapohja

#

Varpaankynsien vaivat sekä jalkapohjien iho-ongelmat ovat yleisiä mutta kiusallisia vaivoja. Varpaiden ja jalkaterän virheasennot ovat kivuliaita ja rajoittavat liikkumista. Jalkojenhoitaja on erikoistunut hoitamaan juuri varpaiden, kynsien ja jalkaterän ongelmia.

Sisäänpäin kasvanut varpaankynsi voi kuulostaa mitättömältä vaivalta, mutta usein sellainen haittaa merkittävästi liikkumista ja arjessa toimimista. Muita varpaankynsien vaivoja ovat paksuuntuminen ja kynsisieni. Jalkapohjiin syntyy helposti kivuliaita känsiä ja halkeamia. Usein jo kertakäynti jalkojenhoitajalle voi korjata ongelman ja palauttaa toimintakyvyn.

Kuinka jalkojenhoitaja voisi auttaa?

Jalkojen virheasennot tutkitaan jalka-analyysissa. Jalkojenhoitaja räätälöi asiakkaan vaivaan sopivat kevennykset, oikaisijat tai pohjalliset. Jalkojen virheasentojen yhteydessä jalkojenhoitaja osaa neuvoa myös sopivien jalkineiden valinnassa ja kotijumpassa.

Varpaiden ja jalkojen vaivoista kärsivä pääsee nopeasti hoitoon soittamalla meille. Tarvittaessa ohjaamme asiakkaan lääkärin vastaanotolle.