Tarinamme

#

Kunnon Syke Oy on toiminut jo vuodesta 1981 ja sen omistajana Jari Pekkanen Saarijärveltä. Liiketoimintamme ydin perustuu lakisääteisiin yksityisiin terveydenhuolto- ja hyvinvointipalveluihin. Toimimme kuudella eri paikkakunnalla Saarijärvellä, Karstulassa, Viitasaarella, Pihtiputaalla, Kivijärvellä ja Kannonkoskella.

Luvanvaraisuus määrittelee pääpiirteet toiminnalle. Lähtökohtana on ihmisen terveydentilaan liittyvä fyysinen kuntouttaminen ja kokonaisvaltainen kunnosta huolehtiminen. Yritys tuottaa sosiaali-ja terveysministeriön luvanmukaista yksityistä terveydenhuoltopalvelua mm. fysioterapiaa, lääkinnällistä kuntoutusta, Kelan myöntämää vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, hierontaa, kiropraktiikkaa, jalkojenhoitoa, kuntosalipalveluita, Personal Trainer-palveluita, ravinto-ohjausta ja alaan liittyvää tuotemyyntiä.

Jari Pekkanen on syntynyt Viitasaarella ja vanhemmat ovat kotoisin Karstulasta. Valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1980 Jyväskylästä. Nuoruutensa Jyväskylässä kasvaneena ja asuneena, hän päätti opiskelunsa päätyttyä lähteä kehittämään kuntoutustoimintaa Pohjoiseen Keski-Suomeen.

Jari Pekkanen perusti yrityksen nimeltään Kivijärven Fysikaalinen Hoitolaitos Ky vuonna 1981.

Tämä oli silloin pioneeritoimintaa alueella. Yritys laajensi toimintaa vuonna 1983 perustamalla uuden toimipisteen Kannonkoskelle ja palkkaamalla ensimmäisen työntekijän. Vuonna 1985 perustettiin toimipiste Karstulaan ja 1995 Viitasaarelle. Työntekijämäärä oli silloin 5. Vuonna 2012 yritys muutettiin osakeyhtiöksi ja tehtiin yrityskauppa, jossa Kunnon Syke Oy osti Saarijärvellä toimivan Keski-Suomen Kuntoutuspalvelu Ky:n. Toimintaa laajennettiin myös Pihtiputaalle, jossa avattiin uusi toimipiste tammikuussa 2016. Keski-Suomen Kuntoutuspalvelu fuusioitui 1.6.2016 Kunnon Sykkeeseen.

Henkilökunta tekee pääsääntöisesti työtä toimipisteissä, mutta myös eri toimipisteiden välillä. Työn liikkuvaa luonnetta lisää se, että yhä enemmän on tarvetta koti- ja asumispalveluyksiköissä käynneille.

Tärkeä osa-alue on asiakaspalautteet ja henkilökunnan jatkuva kehittyminen, koulutus ja osaaminen sekä terapiavälineiston moitteeton kunto. Korkeatasoisia palveluita tuottamalla olemme luotettavia ja tuotamme asiakkaille ja yhteistyötahoille hyvän palvelukokemuksen.

Laatu ja jatkuva toiminnan parantaminen ovat keskeisessä roolissa yrityksessä. Kehittäminen on systemaattista ja henkilöstö on toimintaan sitoutunutta. Työilmapiiri on myönteinen ja henkilöstö on ylpeä työpaikastaan. Korkea laatu varmistaa potilasturvallisuuden, asiakastyytyväisyyden ja yhtenäiset toimintatavat.

Omavalvontaa toteutetaan ja valvotaan toimintayksiköissä suunnitelman mukaisesti. Yrityksen sähköinen IMS-toimintajärjestelmä muodostuu FPF mallin mukaisesta toimintakäsikirjasta, prosessikuvauksista, toiminta ja työohjeista, tallenteista, lomakkeista ja viranomaisohjeista.

Toimintakäsikirja on laadittu yhteensopivaksi ISO 9001 -standardin vaatimuksiin.

Hoidon laatua arvoimme hoitotulosten vaikuttavuudella. Huomioimme uusimman tutkimustiedon ja erilaisista hoitomenetelmistä saadun tutkimusnäytön mm. Käypä Hoito- suosituksia noudattaen.

Yritystoiminnan kehittäminen on Jarille lähellä sydäntä. Hyvät toimitilat ja ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on ilo tehdä työtä.

SYKETTÄ ELÄMÄÄN


Kunnon Syke Oy on Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry:n jäsen ja Aluehallintoviraston hyväksymä kuntoutuslaitos.

Potilasasiamiehenä toimii asianajaja Ismo Saarinen, Nuijamiestentie 5 B, 00400 Helsinki